Over ORIGO coaching

Mijn moment om koers bij te stellen en aan een nieuw hoofdstuk te beginnen is aangebroken. Ik ben mijn eigen coach praktijk gestart.
De naam: origocoaching. Een praktijk voor oa stress/burn-out en loopbaan coaching. Origo is latijn voor oorsprong. Terug naar de oorsprong is ook het motto in mijn coaching

Ik heb zelf vanaf februari 2020 een flinke burn-out heb doorgemaakt. Ik moest terug naar mijn eigen oorsprong. Waar word ik nou echt gelukkig van, wat zijn nou mijn kwaliteiten en waar steek ik ook daadwerkelijk mijn tijd en energie in?
Ik heb hierbij hulp gehad van een holistisch lichaamswerker, burn-out/wandelcoach en een loopbaancoach. In mijn eentje had ik dit echt nooit voor elkaar gekregen. Nadat ik na bijna twee jaar weer mijn werkzaamheden heb kunnen hervatten, heb ik de opleiding “bezielend loopbaancoach” gevolgd en afgerond. Omdat ik zelf het traject van A tot Z heb doorlopen, weet ik als geen ander hoe het is om flink in de put te zitten.
Dit was voor mij, na 49 jaar, de aanleiding om al mijn kennis, werk- en levenservaring te bundelen en een coach praktijk te starten.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang handige tips.