Coaching

Coaching is er voor iedereen


Als het even niet lekker loopt, is hulp altijd welkom, toch?

Coaching is dus voor iedereen!

Als gediplomeerd en ervaren Loopbaancoach heb ik mij gespecialiseerd in het werken met vraagstukken op het gebied van persoonlijk ontwikkelperspectief. Wie ben jij nou echt, wat kun jij nog meer, waar loop jij tegenaan, wat betekent dit voor jouw toekomst…?

Veel van mijn klanten hebben vragen op het gebied van stress, burn-out dan wel trauma.

  • Ik voel mij niet echt gelukkig.
  • Ik ervaar een gevoel van sleur en vastzitten in herhalingen of routines.
  • Ik heb het idee dat er veel meer in mezelf zit.
  • Ik heb stressklachten of ik zit thuis met een burn-out.
  • Heb ik te weinig tijd genomen om gebeurtenissen echt goed te verwerken…
  • Ga ik wat ik doe, de rest van mijn leven zo blijven doen….?

Er zijn maar weinigen onder ons die het leven dan wel de baan hebben, die exact passen bij hun persoonlijkheid, hun voorkeuren, bij hun fijnste manier van werken, leven en leren.

Een steeds groter wordende groep mensen komt bij mij voor een verdieping in zichzelf, om verbinding te maken tussen verstand en gevoel.

Zij zitten nog prima in hun baan, maar hebben het gevoel dat er veel meer in het vat zit. 

Zij zoeken naar onderbelichte kwaliteiten in zichzelf, of willen naast hun baan minder gebruikte kwaliteiten gaan benutten. Zij willen hun bewustwording van eigen kwaliteiten vergroten. 

Wat jouw situatie ook is, wellicht kan ik als coach jou helpen je persoonlijke toekomstplan te maken.

In mijn coaching gebruik ik al mijn kennis en ervaring die ik heb opgedaan in mijn persoonlijk leven, mijn werk en wil ik al mijn ervaring bezegelen met een gedegen opleiding. 

Traject = Maatwerk

Ik heb zelf de nodige situaties meegemaakt die mij hebben gevormd tot wie ik ben en waar ik nu sta. 

Van het verlies van dierbaren, een ontslag in mijn werk, het faillissement van een werkgever tot een flinke burn-out in 2020.

Ik heb mijn kennis en ervaring opgedaan tijdens opleidingen tot trainer, therapeut, coach en masseur. Gewerkt heb ik met diverse doelgroepen, bij onder andere sportverenigingen, commerciële bedrijven en in de jeugdzorg.

Omdat geen enkele mens gelijk is, sta ik voor maatwerk en kwaliteit en gebruik ik uit mijn “rugzak” wat ik nodig ben. (zie pagina “over”).

In een intake-/kennismakingsgesprek probeer ik doelen, wensen en aanpak helder te krijgen. 

Samen stellen we vast hoeveel sessies verwacht kunnen worden, dan wel nodig zijn, wat ook de prijs voor het traject bepaalt. Tevens beslissen wij samen of we samenwerking voor dit traject met elkaar willen aangaan. We bespreken in alle openheid of ik wel de juiste coach ben voor jou! 

Hierna volgen huiswerkopdrachten/oefeningen en coachsessies. De inhoud van de sessies en de opdrachten worden natuurlijk aangepast en op maat aangeboden, met persoonlijkheidsvragenlijsten en competentie- en interessetesten. Deze opdrachten, oefeningen en testen kun je thuis doen en invullen. Naar aanleiding van de opdrachten en de gesprekken wordt het inzicht vergroot in wie jij bent, wat jij kunt en wat dat betekent voor jouw toekomst. Aan de hand van opdrachten worden een persoonlijkheidsprofiel, een beroepsprofiel en een actieplan voor jouw toekomst helder gemaakt.

Met de profielen en het plan kun jij de volgende, concrete stap zetten in je persoonlijke, op maat gesneden toekomst.