Holistisch energetische massage


Mogelijke blokkades opheffen en energie weer volop laten stromen door je lichaam.


Wat is holistisch energetische massage?

Holistisch energetische massage is masseren vanuit het hart, je gevoel.

De holistische massage is een volledige lichaamsmassage, gericht op de geestelijke en de lichamelijke ontspanning en het afvoeren van (negatieve) energieën.  Deze massage ontspant de spieren, bevordert de bloedsomloop en lymfestroom en brengt het zenuwstelsel tot rust. Je mag al je gedachten dus even helemaal loslaten.

Ik werk dus niet volgens een plan of schema vanuit mijn hoofd zoals de standaard massages, maar luister steeds bewust naar wat mij wordt ingegeven in het contact met degene die ik masseer. Mijn intuïtie is leidend in wat ik doe. Door het echte invoelen tijdens de massage worden de technieken intenser en iedere massage uniek. Maatwerk.

Ook kun je mijn behandelingen als een persoonlijke ontwikkeling en groei op alle fronten ervaren. Weer terug naar wie je bent en wilt zijn.

De massage helpt om je energie weer te voelen en te laten stromen. Het vermindert daarmee stress en angst en helpt je bewuster te maken van je eigen lichaam. Als je eenmaal weet en voelt waar je energieblokkades zitten, kan je daarmee jezelf verder ontwikkelen. Hierdoor ga je lekkerder in je vel zitten en ontvang je meer levensenergie. Deze vorm van massage is een rustige en langzame massage met veel aandacht voor jou en je chakra’s. Massagegrepen worden afgewisseld door pulsen (het zachtjes schudden van het lichaam) en daarnaast wordt er aandacht besteed aan de energiepunten waar je veel spanning vasthoudt.

Ik werk het liefst met warme olie.

Vooraf nemen we de tijd voor een gesprek en teken je een verklaring over de gemaakte afspraken. Ook is er ruim de tijd voor een nabespreking en een goede afronding.

Wil je deze heerlijke massage ook ervaren, voel je vrij om contact op  te nemen. Ik zal je met open armen ontvangen of bij jou thuis.

ERKENNINGEN

De holistisch energetische massage is erkend door de volgende beroepsvereniging:
| VIV | FAGT | VBAG | NVST | 2,0 ECTS
| CAT | 2,04

Deze Holistisch Energetische Massage is geaccrediteerd door de volgende beroepsverenigingen: BATC ( Belangen Associatie Therapeut en Consument ), KTNO ( Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen ), VBAG ( Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen ) en LVNG ( Landelijke Vereniging Natuurlijke Geneeswijzen ).

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang handige tips.