Holistisch Energetische Massage

Energie laten stromen


Mogelijke blokkades opheffen en energie weer volop laten stromen door je lichaam.


Wat is holistisch energetische massage?

Holistisch-Energetische massage is totale lichaamsmassage vanuit het hart en op intuïtie..

Een holistische massage is een volledige lichaamsmassage, gericht op de geestelijke en lichamelijke ontspanning, het stimuleren van positieve energie. Het grootste doel is om hoofd, hart en buik weer in balans te laten samenwerken.
De massage ontspant de spieren, bevordert de bloedsomloop en lymfestroom en brengt het zenuwstelsel tot rust. Het prikkelt gevoel, beleving en signalen van je lichaam.  Je mag al je gedachten dus even helemaal loslaten, uit je hoofd en in je lichaam zakken.
Ook kun je mijn aanpak ervaren als een persoonlijke ontwikkeling en groei op alle fronten. Je gaat als het ware weer terug naar wie je bent en wie je wilt zijn. Hierdoor ga je lekkerder in je vel zitten en ontvang je meer levensenergie. 
Ik werk niet volgens een plan of schema vanuit mijn hoofd zoals bij standaard massages, maar ik luister steeds bewust naar wat mij wordt ingegeven in het contact met degene die ik masseer. Dat geldt ook voor alle signalen die het lichaam afgeeft, die ik zie en opvang. Mijn intuïtie is leidend bij wat ik doe. Door het echte invoelen tijdens de massage worden de technieken intenser en is iedere massage uniek. De sessie  is dus volledig maatwerk. De handgrepen aanrakingen en technieken zijn afkomstig uit verschillende massage stijlen en -stromingen.  (zie hiervoor mijn pagina over).
Deze vorm van massage is een rustige en langzame massage met veel aandacht voor jou en je chakra’s. Massagegrepen worden afgewisseld met handgrepen, aanrakingen en pulsen (het zachtjes schudden van het lichaam), daarnaast wordt er aandacht besteed aan punten in het lichaam waar je veel spanning vasthoudt.
Ik werk in een verwarmde ruimte, op een verwarmde tafel en het liefst met verwarmde kokosboter (dan dus olie). Vooraf nemen we de tijd voor een gesprek en teken je een verklaring over de gemaakte afspraken. Ook is er ruim de tijd voor een nabespreking en een goede afronding. 
Wil je deze heerlijke massage ook ervaren, voel je vrij om contact op te nemen. Ik zal je met open armen ontvangen in mijn behandelruimte of bij jou thuis. Om een lichaam goed te leren kennen en te ‘lezen’, ben ik zeker de  eerste sessie wel 1,5 uur aan de slag. 

Recensies

Andre ontvangt je gastvrij. Voor de massage begint hebben we een ontspannen gesprek.

De massagekamer is een goed en sfeervol ingerichte ruimte.  

De ontspannen houding van Andre zorgt dat ik mij snel op mijn gemak voel. Een goeie voorwaarde voor de massage, heb ik ervaren. 

Andre is een technisch ervaren masseur,  maakt voelen, ontspannen en de massage ondergaan als van vanzelfsprekend. 

Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar.

H.R.

———

De massage leek alsof deze speciaal voor mij was gemaakt. Geen enkele keer het idee dat het volgens een tijdschema ging ofzo. Een verdeling over m'n hele lichaam, in een voor mij perfecte balans. Met veel gevoel geef je alle aandacht waar mijn lichaam naar verlangde. Als ik vind dat ik weer een cadeautje verdiend heb, weet ik waar ik die moet halen.

A.d.J

——-

Ik was onlangs voor een massage bij André van origocoaching.nl

Een massage in een perfecte omgeving met een heerlijke temperatuur en een masseur die het lichaam op de juiste manier wist te kneden en te strijken. Hij voelde heel goed aan hoe mijn lichaam reageerde op de aanrakingen en speelde goed in op die reacties. Bovendien is André een heel ontspannen masseur, die in alle rust de massage uitvoert, zonder onderbrekingen, zonder zelf op de voorgrond te treden, de massee staat volkomen centraal. Hij maakt gebruik van een holistisch-energetische aanpak, een aanpak die alleszins goed past bij de ontspanning en de energie die er het gevolg van zijn. Een absolute aanrader!!

PV

——-

Bij toeval ben ik op de site van Origo Coaching terecht gekomen. De reguliere massages ontvang ik regelmatig, doe zelf ook wel eens uitwisselingen als hobby.

In verband met een aanstaande operatie, zat de stress er behoorlijk in bij mij. Een mooie aanleiding om een afspraak te maken bij André, voor een holistisch energetische massage. 

Na aankomst bij André en na een goed gesprek/uitleg begon hij met de massage. En……. inderdaad ik ervoer de geestelijke alsmede de lichamelijke ontspanning, super. Uiteindelijk fris en fit naar huis gereden (1,5 uur). Ook tijdens de ziekenhuisopname en operatie heb ik nog geteerd op de effecten van de massage. Kijk er naar uit om weer de holistisch energetische massage te ondergaan bij André.

De volgende afspraak staat inmiddels.

MW