Loopbaancoaching


Scherper krijgen wie jij écht bent en waar jij in de toekomst wil staan.


Voor wie is loopbaan coaching? Loopbaan coaching is voor iedereen!

Veel mensen hebben stellen vraagtekens over hun huidige baan of zitten wellicht zelfs ziek thuis. Mogelijke oorzaken hiervoor kunnen zijn;

  • Problemen met collega’s.
  • zich ondergewaardeerd voelen.
  • uitdaging kwijt zijn.
  • Stress, of zelfs een burn-out

Er zijn maar weinigen die in een baan terechtkomen, die exact past bij hun persoonlijkheid, hun manier van werken en leren.

Een steeds groter wordende groep klanten komt bij mij voor een verdieping in zichzelf.

Zij zitten nog prima in hun baan, maar hebben het gevoel dat er veel meer in het vat zit. Zij zoeken naar onderbelichte kwaliteiten in zichzelf, of willen naast hun baan minder gebruikte kwaliteiten ook gaan benutten. Vergroten van bewustwording van eigen kwaliteiten en mogelijkheden, zijn hier vaak hoofddoelen. De inhoud van de sessies en de opdrachten worden natuurlijk op maat aangepast en aangeboden.

Traject

In een intake/kennismakingsgesprek probeer ik doelen, wensen en aanpak helder te krijgen. Wij stemmen af hoeveel sessie verwacht worden nodig te zijn. Dit bepaalt ook de prijs voor het traject. Dit varieert vaak tussen de zes en acht sessies.

Ook beslissen wij wederzijds of wij de samenwerking voor dit traject aan willen gaan.

Hierna volgens coach sessies en huiswerkopdrachten met persoonlijkheidsvragenlijsten en competentie- en interessetesten. Dit zijn opdrachten en testen die je thuis kunt invullen en doen. Naar aanleiding van de huiswerkopdrachten en de gesprekken wordt het inzicht in wat jij kan en welke functie goed bij je past, vergroot.

Aan de hand van alle inzichten wordt er een persoonlijkheidsprofiel, beroepsprofiel en actieplan opgesteld. Met de profielen en het plan kan jij de volgende concrete stap in je carrière zetten.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang handige tips.